NE povolebnímu defétismu /Croix/

26.10.2021 20:55

V posledních několika týdnech po posledních parlamentních volbách se setkávám na sítích u řady lidí, někdy i výrazných osob v rámci nemainstreamu, s přikloněním k názoru, že se "poprvé v životě" stydí, že jsou Češi, kvůli výsledku voleb, nebo, že "bojovat za národ nemá už vůbec žádnou cenu."

Podle mě je blbost se teď z tohoto důvodu (volby) začít stydět, nebo kapitulovat v patriotické motivaci. Milión hlasů propadlo o kousek. Sčítací algoritmy byly od začátku takové, že "kavárna",resp. pětikočkopes,  postupně jen nabíral a ostatní jen ztráceli, což je ze statistického a pravděpodobnostního hlediska přinejmenším podivné. Pokud by se do parlamentu dostala skupina několika stran, které tam buďto dřív byly (mimo nadobro zkažené ČSSD), nebo které se tam mohly/měly podle průzkumů dostat, poměr sil by byl v parlamentu v neprospěch kavárny and bros... Lumpenkavárnu volili pořád stejní blázni jako vždy a složení parlamentu nyní neodpovídá dlouhodobému očekávání a preferencím většiny společnosti podle dlouhodobých průzkumů (ne euro, méně bruselu, nebo přímo odmítání bruselu, ne migranti, atd., atp.)... Není důvod se stydět po minimálně 1500 letech co tu jsme za ty blázny, co se rozhodují sami proti sobě (vždy to bylo tak 6:4), po staletí tu s námi byli a budou, nic v tomto směru zcela nového právě teď nenastalo. Tedy kromě "metodiky" centrálního sečtení hlasů a aplikace předvolebních "koalic" díky zákroku ústavního černokněžníka, ale tak vždycky se v dějinách nějaký další zádrhel vyloupne...

Ustáli jsme Avary, správu Oty Braniborského, třicetiletou válku, nacistickou okupaci,…

Každopádně na jedné straně tváří tvář gradující globální krizi VŠEHO to teď bude sice i na našem dvorku o to složitější a těžší, na straně druhé reálný důvod k defétismu právě kvůli volbám nevidím. Jede se dál. Stojí za námi naše mnohasetletá práce. Pořád to tu vypadá, jak jsme si to udělali. Rozhlédněte se po krajině.