Konstantin Sivkov o Západu

05.08.2022 19:13

"Tzv. kolektivní Západ považuje Slovany za přebytečná stvoření na této planetě. V době, kdy jsem sloužil u generálního štábu, jsme věděli, že o Rusku míní, že je to území, které je třeba ovládnout a "osvobodit" od obyvatelstva s tím, že dostatečný počet obyvatel pro obsluhu tohoto území je do 40-50 milionů obyvatel. Dívají se na nás jako na zvířata, která je třeba vyhubit. A to ne proto, že jsme byli "komunisti" a budovali socialismus, anebo monarchii, a nyní kapitalistickou společnost. Tak to bylo za cara, v éře komunistické strany, tak to je i dnes. Pro Západ jsme nepřátelé. Zdroj pastvy. To musíme jasně pochopit.

Ano, Rusko je válečný kůň. A přišel čas, kdy musíme Západu rozkopnout hlavu kopytem.

Západ má lidožravou mentalitu. Je třeba na něj hledět skrze optický zaměřovač. Pak bude všechno v pořádku. Tomu oni rozumí. Proč to tak je? Má to historické důvody. Za prvé začněme z toho, že Západ, to je římská říše. Nejlidožravější říše v celé historii lidstva. Po ní následovali ti, kteří tuto říši rozvrátili, ale její principy přijali, barbaři. Tavící kotel, který se tak vytvořil, zaujímal nevelké území, na kterém mezi sebou neustále bojovali o přežití. V tomto boji přežívali ti nejdivočejší, nejšílenější a nejbezcharakternější. Potom přišly morové rány, které vyhubily víceméně nejlidštější složky obyvatelstva, protože největší lidožrouti přežili ve svých pevnostech a městech, kde žili na úkor ostatních. Z morových epidemií vyšel Západ tak agresivní, že srovnatelná civilizace na planetě nikdy neexistovala. Začalo období zeměpisných objevů, počínaje kterým Západ natáhl své špinavé ruce do všech zemí světa  a zničil celé civilizace - v Latinské Americe, v Severní Americe,... Zcela je zničil. Západní genocida je fantastická. Zničila celé civilizace.

V každém případě, během rozšiřování Ruska na východ žádná civilizace ani národ nezanikly. Všechny národy byly zachovány a jsou tu mimochodem živé dodnes, mluvící svými jazyky. V USA jsou dnes rezervace, do nichž byli umístěni Indiáni, zbytky původního obyvatelstva.

Na Západě se zrodily ty nejdivočejší světonázory, nacismus, fašismus. Západ vymyslel koncentrační tábory. Ne Hitler, ale Velká Británie. Která do nich naháněla děti, ženy a starce během búrských válek v jižní Africe. Západ zrodil netvora  s názvem Východoindická společnost (britská Východoindická společnost, působící oficiálně v letech 1600-1874, dodnes však existuje její právní nástupkyně s tímto odkoupeným názvem se sídlem v Londýně; působily však i jinéí společnosti s názvem "Východoindická..." založené mocenskými elitami v dalších koloniálních zemích, např. skotská, francouzská, portugalská, holandská, dánská...,  pozn. překl.; PS: když si najdete i na mainstreamové wiki vlajku britské V.I. společnosti z r. 1707, tak už je provedena způspbem nápadně předznamenávajícím vlajku pozdějších USA, ...nebo ne?...), která pro své zisky během 5 let zlikvidovala 25 procent indické populace a která prováděla genocidu obyvatel Číny. Všude, kam pronikalo Rusko, před Západem zachraňovalo. V celé své historii. V tom je podstata věci. Pro uvedené je Západ nejzločinnější lidožravá společnost v celé historii lidstva.

Samozřejmě, Západ přinesl obrovský technologický rozvoj, ale po duchovní stránce došel k tomu, co vidíme dnes. A dnes je to úplné odstoupení od křesťanství, návrat k nejdivočejším smyslovým kultům pohanství (doslovný překlad; nabízí se v celkovém kontextu primárně satanismus, což i odpovídá tomu, co je možné reálně ve vývoji západní civilizace a jejích obslužných periferiích, mezi které toho času patříme i my, v těchto časech sledovat, v lepším případě (post)modernistické pokusy o neospiritualismus či novopohanství, pozn. překl.). Nejde jen o to, že tento vývoj směřuje k nejdivočejším formám rozvratu společnosti, ale dnes už tento vývoj došel k tomu, že usiluje i o snížení počtu obyvatelstva, jako hlavního cíle západní civilizace."

Uvedený text je úryvkem z rozhovoru Konstantina Sivkova (viz níže) pro běloruskou informační agenturu BelTA.by, stopáž ve videu 17.48 - 24.18 - celý rozhovor zde - https://www.youtube.com/watch?v=3Pm9YAm6HbE

Sivkov, Konstantin Valentinovič. Ruský vojenský a politický analytik, doktor vojenských věd, specialista v oboru vojenské politologie, Narodil se v roce 1954. V roce 1976 dokončil námořní školu. Sloužil u námořnictva. Kapitán 1. třídy ruského námořnictva (odpovídá hodnosti plukovníka pozemních vojsk). V roce 1992 absolvoval Akademii generálního štábu RF. V letech 1995 až 2007 působil v generálním štábu ozbrojených sil RF.

Volný překlad a poznámky: Croix